Mandag igjen

Da er helga over, og nok en uke har begynt. For min del kunne det ha vært en hvilken som helst dag egentlig, siden jeg har fri og sitter hjemme på Namdalseid uten all verden å finne på. Men det er deilig! For øyeblikket sitter jeg i paviliongen sammen med Kurt, vår kjære hund, og strikker og hører på radio mens jeg venter på at mamma og pappa skal komme hjem fra jobb:-) Broren min kommer også idag og har med seg sønnen sin, og jeg gleder meg veldig til nok en flott dag sammen med tantegullet.

Vi passet verdens herligste lille gutt i helga, og koste oss ute stort sett hele helga. Jeg satt stort sett og strikket og så på de andre siden jeg må være forsiktig med foten noen uker til, og i tillegg holdt jeg øye med Kristian når han ikke hjalp farfaren med å sette opp gjerde.

På fredag var også brodern her, og da grillet vi og koste oss. Han fant seg en lekker grillhatt, og maten ble kjempegod:-)

Det ble også litt innekos da det regnet litt, og Kristian var glad for å få sett litt på sin nye Handy Manny-dvd.

Så som sagt har helga vært kjempekoselig, og jeg håper uka blir like bra - brodern har nemlig pappauke:-D

Hva gjorde dere i helga?:-)

Ha en flott uke alle sammen:-D

Én kommentar

Elizabeth Michelle

18.07.2012 kl.19:11

Koselige bilder :) Har alltid ønsket meg et slikt bestemorteppe, men har aldri orket å begynne på det... Makeup Geek har forresten tilbud på noen av settene med øyenskygger nå om du skulle bli fristet ;)

Skriv en ny kommentar

hits