En liten treat fra Lush: Oatfix

Hei igjen!

Nok en gang har det gått en stund uten blogging, og det er delvis fordi jeg ikke har hatt tid til det, og delvis fordi jeg ikke har følt at jeg har hatt noe å blogge om. Nå er jeg derimot tilbake igjen, nok en gang med et løfte om å bli flinkere til å blogge!

Denne gangen tenkte jeg å dele en herlig treat jeg ga meg selv her om dagen, nemlig en deilig fersk ansiktsmaske fra Lush! Kjøpte den da jeg var i Bergen på klassetur, og prøvde den sammen med kusina mi Marthe da jeg kom hjem. Ansiktsmasken heter Oatfix, og inneholder blant annet bananer, vanilje og havre, og rengjør og beroliger huden, i tillegg til å dempe rødhet.

 


For det første: den lukter HIMMELSK! Den har en deilig lukt av banan og vanilje, søt men ikke kvalmende - litt som nybakte kjeks nesten! Og det stemmer forsåvidt ganske godt med konsistensen også, den minner litt om kjeksdeig, ganske tykk og kornete. Helt ærlig fikk jeg lyst til å smake på den, den så jo både ut som og luktet som kjeks! Nam! :D (men jeg gjorde det ikke, da..!)

Siden den er så tykk syntes jeg det var litt vanskelig å påføre den, men jeg klarte det da til slutt - ikke så jevnt og pent riktignok, men bedre lykke neste gang, hehe! Masken var forøvrig veldig behagelig å ha på, selv om den så helt forferdelig ut (men det gjør vel de fleste masker). Jeg kjente virkelig at den kjølte ned og beroliget huden, og rødheten jeg hadde i kinnene etter å ha vært mye ute ble synlig redusert. Jeg har ganske tørr hud, og har problemer med at den føles stram og "for trang", men etter å ha sittet med denne masken i 10 minutter føltes huden passelig ut - finner ikke en bedre måte å beskrive det på - så det virker også som den gav huden sårt tiltrengt fukt.

Jeg har desverre bare rukket å teste ut masken en gang ennå, men flere skal det bli - og det gleder jeg meg til! :) 

 

Noen av dere som har prøvd Oatfix eller andre av de ferske ansiktsmaskene fra Lush? I såfall, hva synes dere om dem? :)

 

Ha en flott kveld og uke videre alle sammen!

Én kommentar

Jeanette M

18.06.2012 kl.06:45

Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en Lush butikk i nærheten! Leser så utrolig mye bra om produktene deres :)

Skriv en ny kommentar

hits