Hvem er denne karen med sekk og lue på?
....jo, det er Jon Blund. Krysser fingrene for at enten han eller Ole Lukkeøye kommer til Verdalen snart, så jeg får sove. Trenger virkelig litt søvn..er helt utslitt for tiden. Synes ikke jeg gjør annet enn å sove, men er omtrent like trøtt og sliten når jeg våkner som da jeg sovna. Noen som har noen bra tips til å få sove godt kanskje? I såfall mottas de med takk :)

I dag har vi hatt forberedelsesdag til tverrfaglig tentamen, og i morgen tidlig får vi selve casen og skal jobbe med den i to timer, før den skal fremføres. Det går helt sikkert bra uansett, for jeg har visst talent for slikt, men det hadde vært greit å vært opplagt til i morgen da :) så...Jon Blund, KOM HIT TIL MEG!

 

Håper dere har hatt en fin uke så langt, og at dere har bedre vær der dere befinner dere enn det er her oppe i Trøndelag. Kaldt og regn og vind og æsj her...Ønsker meg soooool!

 

 

Vel, da har jeg krøpet under dyna og inntatt horisontalen, så da skal jeg "kjik inni haue". God natt alle sammen, sov godt og drøm søtt, og ha en flott uke videre <3

 

Slenger med et bilde som ble tatt etter makeover'n på torsdag.

 

Hva skal dere i morgen/resten av uka?:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits