Soling og makeover

I dag skulle service- og byggklassene på skolen ha utedag, og vi dro til Havfrueparken for å kose oss i finværet. Sola skinte, og vi grillet pølser, solte oss, og noen spilte volleyball, fotball, og frisbee. Det var kjempekoselig!

Victoria ble med meg hjem, og begge to syntes det var deilig å ta seg en avkjølende dusj etter å ha vært ute i den stekende sola hele dagen. Da jeg hadde dusjet oppdaget jeg at jeg hadde blitt "litt" solbrent på skuldrene...Og det vises utrolig godt mot min vinterbleke hud!

Etter å ha dusjet og slappet av litt, dro vi til eventen vi begge har gledet oss til i ukesvis - "makeover" med Oriflames frontfigur og stylist, Erlend Elias! Jeg hadde hørt at han var kjempeflink, og gledet meg virkelig til å bli sminket av ham. Han sminket halve ansiktet mitt, og jeg ble helt sjokkert da jeg så hvor stor forskjellen var! Jeg må bare rett og slett få si at jeg syntes jeg ble kjempefin, og den usminkede halvdelen av ansiktet mitt ser ut som et manneansikt i forhold...en virkelig stor kontrast!

Jeg synes ikke forskjellen kommer frem så godt på dette bildet som det gjorde i virkeligheten, men dere ser jo likevel at det er som om det var to forskjellige ansikter! Victoria fikk også halve ansiktet sminket, og hun ble rett og slett nydelig!

Etterpå fikk vi lov til å prøve å sminke den andre halvdelen av ansiktet selv, slik at vi fikk prøvd å legge slik sminke selv. Dette var en lærerik opplevelse, og jeg håper virkelig jeg får sjangsen til å gjøre noe lignende igjen en gang! :) Men nå skal jeg slappe av og se litt TV, før jeg skal legge meg. Har fri i morgen, så da skal jeg bare spise frokost, vaske badet (siden det er min tur denne uken), og pakke kofferten, så drar jeg hjem til en avslappende helg hos mamma og pappa på Namdalseid. Det skal bli deilig!

 

 

Har dere vært ute og nytt finværet i dag?

Og hva synes dere om vår makeover?

 

 

God helg folkens!

klem, Joni

2 kommentarer

Jeanette M

31.05.2012 kl.18:34

Det var nesten litt freaky, men utrolig stilig! Jeg liker makeupartister som kun sminker halve ansiktet og lar modellen prøve seg selv på den andre halvdelen mens han guider :)

Joni

11.06.2012 kl.20:52

Ja, det er virkelig stilig, og man lærer så utrolig mye! :) Skulle kanskje ønske jeg fikk litt flere tips og litt mer guiding, men jeg er fornøyd allikevel! :)

Skriv en ny kommentar

hits