Open Box-innlegg - med bilder!

Hei kjære søte!

På onsdag fikk jeg en lapp i postkassa om at jeg hadde fått en pakke, men at jeg ikke var hjemme da de leverte den, så jeg måtte dra på postkontoret og hente den selv. Jeg regnet med det var kjolen jeg hadde vunnet i blogg.no sin Cocio-konkurranse, og etter skolen idag stakk jeg innom postkontoret for å hente den. Jeg hadde med andre ord forventet en liten eske/pose med en kjole i. Pakken jeg fikk var denne:

Den var dritsvær, dødstung, og jeg begynte å tro at dette måtte være noe helt annet siden jeg hadde fått beskjed om at det jeg hadde vunnet i Cocio-konkurransen var en kjole. En kjole trenger ikke så mye plass - og den veier hvertfall ikke så mye! Heldigvis hadde jeg med meg sykkelen, og med en strikk-sak med kroker i begge ender fikk jeg etter mye om og men plassert den på bagasjebæreren. Jeg turte ikke å sykle med den bakpå, i tilfelle den skulle falle av (og det sto FORSIKTIG! GLASS! på den), så jeg ruslet hjem, spent og nysgjerrig på hva i all verden dette kunne være for noe.

Da jeg kom frem til hybelen fant jeg frem saksa, og begynte å slite meg gjennom tykk og seig brunteip med min lille sløve sysaks, og da jeg endelig fikk åpnet den, var dette synet som møtte meg.

Joda, det var en Cocio Eva Mendes-kjole. Men hva i all verden var det som var så tungt? Jeg begynte å få en anelse av hva som var under, og løftet opp kjolen for å se om jeg hadde rett. Og det hadde jeg!

Det var Cocio sjokolademelk! :D Jeg så for meg at det kom til å være noen få flasker, men det var intet mindre enn 18 (ATTEN!) flasker! Så jeg håper virkelig at noen hjelper meg å drikke de opp, det er jo helt sykt mye!

Kjolen var forsåvidt alt for trang over mage og rumpe, men fikk den så i det minste allright nok ut over brystet, så fikk knipsa et lite skrytebilde med den på ;) 

Hvis det er noen som har lyst på den, så rop ut - gir den gjerne bort, kan jo ikke bruke den selv :) Og den er som sagt kun prøvd og tatt et par bilder med på, så den er så godt som ubrukt :) Reklamefilmen Eva Mendes brukte en slik kjole i den finner dere på youtube :)

I skrivende stund sitter og og koser meg med en Cocio og skriver dette innlegget. Det er alt for lenge siden jeg har blogget - jeg har på en måte gått og ventet på noe å blogge om. Jeg bestilte noen produkter fra ELF tidligere, som jeg sikkert kommer til å vise frem i et innlegg litt senere - så forhåpentligvis hører dere fra meg igjen ganske snart!

I kveld blir det Titanic i 3D sammen med herligste Victoria, og jeg har gardert meg med kleenex - tårene kommer nok til å trille!

 

Hva skal dere i helgen?

 

Ha en fin dag videre, og en herlig helg!

2 kommentarer

mamma

13.04.2012 kl.13:53

Æ vil ha den!!!!

Joni

13.04.2012 kl.22:32

Hihi, du ska få den du vettu mamma :*

Skriv en ny kommentar

hits