This is how I live

Etter skolen idag bestemte jeg meg for å rydde på rommet mitt - og tro meg, det trengtes virkelig! Skrivebordet var overfylt av blader, skolebøker, papirer, notatblokker og rene klær jeg ikke hadde putta i skapet ennå, og gulvet var nesten ikke synlig under laget av bagger, poser, sko, og andre ting jeg bare hadde slengt fra meg.

Men ikke nå lenger! Nå har jeg fått rydda, støvsuga, tørka støv og skiftet sengetøy, så nå er det ryddig og koselig her!:) Har også fått opp adventsstaken i vinduet som dere ser..jeg synes det er så koselig!:D

 

Ja..som dere ser så har jeg ganske lite rom, da. Det er heldigvis lengre enn det er bredt, men det eneste som er mellom fotenden av senga og veggen er et bord, en smal reol og en liten vask..så det er ikke all verden :p MEN, jeg synes det er veldig koselig - selv om jeg har litt problemer med å finne ut hvor jeg skal gjøre av ting..vurderer å bytte ut kommoden med et annet møbel, da. Hva vet jeg ikke, men et eller annet med mer lagringsplass, haha:p

Åh, og jeg har selvfølgelig klesskap også, men det er på veggen der senga ikke står, hehe :p

Veggene på rommet mitt er ganske nakne ennå, i allefall den over senga. Har lyst til å henge opp noe der, men vet liksom ikke helt hva..noen som har noen forslag kanskje?

Her ser dere hva jeg har over skrivebordet og TV-en.


Ja, så nå vet dere altså litt mer om hvordan det ser ut på hybelen min i kollektivet. Kan også vise hvordan det ser ut på fellesrom, bad og treningsrom hvis dere har lyst til å se det, det er bare å si ifra!:)

 

Hvordan bor dere? Bor dere hjemme, på hybel, eller i hus/leilighet?

Ha en fin mandagskveld videre <3

Én kommentar

Marthe Kristin

06.des.2011 kl.09:26

Næh, så flink du eee! :D

D vart jo kjæmpe koselig :)

Skriv en ny kommentar

hits