Ønskeliste hos Makestyle

Nå er det konkurranse hos Makestyle!

Følg linken over, og bli med du også!

 

Ønskelisten min ser slik ut:

1. Too Faced Naked Eye Kit (349,-)

Denne paletten fra Too Faced har jeg ønsket meg lenge, siden det blir skrytt opp i skyene av utallige sminkebloggere der ute i den store bloggverdenen. Den inneholder 9 øyenskygger; 3 på 2g. og 6 på 0,9g. Den er riktignok ikke så dyr, men dyr nok til at jeg ikke kan ta meg råd til å kjøpe den siden jeg er en fattig student, så derfor havner dette på toppen av ønskelisten (gjerne sammen med Too Faced Shadow Insurance Lemon Drop, somo også er på ønskelisten, for optimalt resultat og holdbarhet).

"Naked eye kittet er enkel å ha med i veska. Her fins alt fra naturlige gråtoner til sorte og mørke farger. En øyenskygge til hver anledning."


 2. Glo Professional Brush Bag Full (2999,-)

Dette er et komplett børstesett som leveres i en roll-up brush-bag, og settet består av 12 børster + børstebagen. Med dette settet har jeg ALT jeg trenger av børster - og de er gode også!3. Too Faced Shadow Insuranse, Lemon Drop (255,-)

Dette er en øyenskyggeprimer med en "perfekt sitrongul tone som reduserer rødhet på øyenlokk og rundt øynene". Den får rett og slett frem fargene på øyenskyggene mye bedre, og i tillegg sitter skyggene som limt på øyelokket og holder seg fine hele dagen! Produktet er også uten parabener, sulfater, syntetiske dufter og syntetiske fargestoffer!


4. Gorgeous Curl Wand Krølltang (599,-)

"Lag korketrekkere ved å ta lite hår per gang, og lag bølger ved å ta større mengder hår som du snurrer rundt tangen."

Denne krølltangen har blitt anbefalt av Linni Meister, og hun har vist resultatet det gir på henne - og det er NYDELIG! Den har ekstra lang ledning for mer fleksibilitet, keramisk belegg som avgir negative ioner når den varmes opp, noe som bevarer hårets fuktighet, motvirker statisk elektrisitet, og gir håret mer glans. I tillegg er den kjegleformet, slik at den gir naturlig resultat!

 

5. TL Design Fresh Fruit - nail paint 8-pack (789,-)

Dette er neglelakker som lukter FRUKT! Ikke bare er fargene helt utrolig nydelige, men hver farge har også sin egen unike og herlige duft! Neglelakkene er eksklusive og omtalte, og brukt av profesjonelle negledesignere. Elsker fargene,elsker konseptet!

Vel, dette er min ønskeliste - noe av dette du kunne tenkt deg?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits