Red lips

Hei igjen!

Bloggtørken har visst ikke gitt seg helt ennå, hehe.. Føler rett og slett at jeg mangler ting å skrive om, da jeg har en rimelig stram økonomi og derfor ikke kjøper nye ting, og er sliten om dagene og derfor ikke gjør stort annet enn å være på skolen, lage middag, spise, slappe av, se TV og hekle litt. Så ja..lite å skrive om rett og slett! MEN, her kommer en sminkelook jeg ofte bruker om jeg skal noe sted:) Enkel og grei look, øyensminken kan man godt bruke til hverdags, men med røde lepper får looken en ekstra fin finish som jeg synes er kjempefin til fest:)

(Vennligst overse de ustelte brynene mine, hehe..:p )

På øynene har jeg brukt en skimrende lys brun øyenskygge, og en mattere litt mørkere brun skygge ytterst i globalen for å få litt dybde. 


Jeg har også på 24H Lasting Drama Gel Liner fra Maybelline i sort, og Volume Million Lashes fra L'oreal i fargen extra black.

Driver og øver meg på å få til "vinger" med eyelineren, og synes ikke dette resultatet var så verst..men trenger nok litt trening ennå for å få det til så det blir skikkelig pent!:)


På leppene har jeg en leppestift fra Makeup Store, husker ikke helt hvilken type, men den er i alle fall i fargen China Red. Den var veldig fin da jeg var litt mørkere i håret, men nå som jeg er helt lys synes jeg den er litt for skarp, så jeg toner den ofte ned med en litt lysere lipgloss.
Sånn, det var det :)

Hva synes dere?:)

3 kommentarer

Cesilie Amdahl

26.okt.2011 kl.14:27

Nuuuudelig <3

Elizabeth Michelle

30.okt.2011 kl.17:08

Sminken var veldig fin den :) Synes det er så utrolig vanskelig å lage en slik vinge! Man må nok bare øve, øve, øve :)

Joni

30.okt.2011 kl.17:33

Ja, jeg synes også det er forferdelig vanskelig..men som du sier, man må bare øve, øve, øve, og øve enda litt til..så blir det litt lettere etter hvert, hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits