Shop til you drop

Hei igjen!

 

Ja, for tiden er jeg altså i Albir i Spania sammen med klassen min, og nyter sol og 30-40 varmegrader, mens dere der hjemme (etter hva jeg har hørt) hutrer i regn og høstvær. Som dere sikkert skjønner, så går det med en del tid på jobbing, siden vi er her for å ha praksis i ulike reiselivsbedrifter..men det blir nok av tid til shopping, soling og bading likevel ;) Tenkte bare jeg ganske kjapt skulle vise dere noe av det jeg har kjøpt mens jeg har vært her:)


Ankelstøvletter i skinn til meg selv..


..og ankelstøvletter i skinn til min kjære mor <3


Rosa bamsehøyttaler til PC/Iphone, Benidorm-T-skjorte, SvampeBob-T-skjorte til nevøen min, Davidoff Game-parfyme, og et søtt lite strassarmbånd. 

Har selvfølgelig også kjøpt en del annet, blant annet noe sminke, men dette var det jeg fikk tatt bilde av før batteriet i kameraet gikk tomt for strøm..har også kjøpt bursdagsgaver til pappa, bruttern, og tanteungen min, men det kan jeg jo ikke avsløre hva er..;)

 

Men nå er det tid for å hoppe i dusjen, og deretter krype under teppene og få en god natts søvn..Ha en fin kveld og natt videre!

4 kommentarer

♥TaylorTrex [L] =3

29.sep.2011 kl.23:44

Sykt kule ting :D likte de andt øverste skoa (Y)

Cesilie Amdahl

30.sep.2011 kl.01:41

Awww, gleder meg til å møtes :D

Duu? Har du de bildene jeg du og Maria tok da vi var på besøk på skolen din? :) <3 Jeg har så lyst til å se dem :(..

Joni

30.sep.2011 kl.09:14

Cesilie: det er ikke jeg som har bildene, det er Maria..hun skulle jo redigere dem. Jeg har heller ikke sett dem, så hvis du får dem av henne vil jeg også se :D

Elizabeth Michelle

30.okt.2011 kl.17:14

Likte begge skoparene eg :D

Skriv en ny kommentar

hits