Konkurranse hos mallo88!

Jeg ELSKER konkurranser! Jeg synes det er så flott at folk faktisk gidder å lage konkurranser som alle kan være med på, og gir litt farge til en ellers grå og kjedelig hverdag! Dette høres kanskje litt patetisk ut, og dere tenker kanskje at jeg må ha et veldig kjedelig liv som synes en konkurranse kan gjøre dagene mer spennende - men dere tar feil! :) Det er bare det at jeg liker å ha noe å glede meg til, noe å være spent på. Lite eller stort, det spiller ingen rolle - det skal ikke mye til for å glede meg! :)

MEN! Premien i denne konkurransen er HELT FANTASTISK DØDSBRA, og jeg anbefaler alle å være med på konkurransen (selv om det betyr at jeg da får mindre vinnersjangse selv, hehe) !

Denne gangen er det Malin som har en konkurranse gående, og premien er ikke mindre enn Urban Decay Naked Palette, som jeg har hørt kjempemye bra om og som er vanskelig å få tak i, i tillegg den nye sommerparfymen fra Burberry! Hvor fet premie er ikke DET?:DDu kommer til konkurransen ved å trykke på bildet! :)

 

Og dersom du av en eller annen merkelig grunn ikke skulle ønske å delta på konkurransen, men liker å få tips og vink til sminke og hår, så anbefaler jeg bloggen til Malin - for den er kjempebra! Hun er ei utrolig søt og herlig jente, med mange bra tips, og en lett og fin måte å skrive på. Så sjekk ut mallo88.com!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits