Summertime and the livin' is easy

Det er sol. Det er vår, ja, det føles neste som sommer. Kanskje det er sommer. Biene surrer rundt og smaker på blomstene, hunden ligger og soler seg på trappa, og fuglene bråker fra tidlig om morgenen til sent på kvelden.

Sola varmer opp kroppen som ennå er kald og blek etter vinteren, og jeg klarer ikke å la være å smile når jeg kjenner solstrålene kysse ansiktet mitt. Vinden leker med håret mitt, og gjør det litt bustete. Eller, det var egentlig bustete fra før, jeg har ikke børstet det idag.

Gresset er grønt. Himmelen er blå, med noen hvite og fluffy skyer som som gjør at jeg får lyst på klissete og deilig sukkerspinn. Jeg kan gå barføtt på gresset, og ligge og sole meg. På tirsdag er den 17. mai. På mandag er det 16. mai, og da skal jeg sannsynligvis ta meg en fest sammen med koselige folk et eller annet sted. Det er bare en måned til skolen slutter, og sommerferien starter. Det betyr at det er alt for sent til å ha noe som helst håp om å få bikinikropp til denne sommeren, som alle andre somre, haha :p

Det er superherlig vær idag, og alt jeg vil gjøre er å ligge i sola, kose meg med deilig kald drikke, en god bok, sigaretter, og kanskje en is. Eller en iskald pils.

Bare så synd jeg må gjøre oppgave i stedet. Jeg har pålagt meg selv å sitte inne i dag, så jeg faktisk får gjort noe.. Håper dere andre koser dere i sola, da!:)

Et av bildene jeg tok av Marthe da vi hadde photoshoot på lørdag :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits