Hva som har skjedd siden sist - i bilder!

Jeg er litt lat, og orker ikke å skrive et laaangt innlegg om hva som har skjedd siden sist - så her kommer det masse bilder i stedet! :)

Kristian Johannes har fått påskeegg med sjokolade <3

Jeg har kjøpt meg min første drink etter jeg ble 20! Valget falt på en Frozen Strawberry Daquiri, som jeg koste meg med i sola på Onkel Oskar i Namsos :)

Marthe var også med på Onkel Oskar :)

Meg og Anette på Onkel Oskar påskeaften. Sov over hos henne i Namsos natt til påskeaften, og det var kjempekoselig <3

Mamma og pappa var på hytta på Statland i påska, og 1. påskedag dro jeg og farmor ut dit på middag, og jeg sov over til 2. påskedag :)

Pappa og farmor, her koser vi oss ute i hagen med kaffe og røyk :)

Kurt liker seg også godt på Statland, der han kan ligge og sole seg dagen lang :)

Jeg har vært hos frisøren og stusset og stripet håret. Kjenner frisøren godt fra før, og vi fant ut at det hadde vært morsomt å prøve å rulle opp håret mitt - så her sitter jeg altså med gode, gammeldagse hårruller :p

Slik ble resultatet etter at rullene var tatt ut, og krøllene var børstet og strekt. Ikke helt min stil, men det var gøy!

Og sånn så jeg ut dagen etter jeg hadde vært hos frisøren. Fortsatt litt bølger i håret, og må nok si at jeg liker det best som det er naturlig - hvertfall nå som det er mer hold i håret etter som det er bleket så mye :)

 


Vel, det er stort sett det som har skjedd siden sist - i tillegg til at jeg har fått besøk av Idunn, tatt av gipsen (jeg kan gå igjen! :D ), jeg har kjørt bil for første gang etter jeg knakk foten, så jeg og Idunn kunne ta oss en tur til Namsos. Idag har Idunn og jeg hatt photoshoot, og bildene kommer i et innlegg ganske så snart! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits