Herlig helg!

De siste dagene har det vært mye som har skjedd - i allefall med tanke på at jeg har sittet i en stol og gjort ingenting i flere uker nå. På fredag hadde vi forsinket feiring av 20årsdagen min, og hadde besøk av en del familie. Bruttern, Anette og Kristian Johannes var også her, og Simen og Marcus, søskenbarna mine på 7 og 5 år, lekte godt sammen med minstemann. De var høylytte, og det var masse prating mellom oss voksne, så lydnivået var ganske så høyt en stund, noe som ble slitsomt i lengden for meg som er vant til å høre bare tv'en og foreldrene mine. Kvelden ble avsluttet med likør og cognac sammen med mamma, pappa, gammeltante og gammelonkel. Kjempekoselig!

Her er et bedre bilde enn det jeg la ut tidligere av armbåndet jeg fikk i 20årsgave av min mor.

På lørdag var det tid for Glittergirls-party hjemme hos Marianne, og det var helt utrolig morsomt! Det var mat, snacks, godteri, godt å drikke, herlige mennesker, flott musikk, og varierende karaoketalent - kjempegøy! Ble fort sliten denne kvelden også, og dro hjem mellom elleve og halv tolv en gang. Det var godt å være sosial med andre enn familie, og jentene på jobben (og et par jenter fra Kitch'n og Bianco også, og en del av jentene hadde med seg sin bedre halvdel) vet hvordan man skal ha det gøy! Synes det er utrolig fint å gjøre noe sammen med jentene fra jobben på fritiden, og bli bedre kjent med dem - de er noen virkelig herlige jenter! Får muligens Maren på kaffebesøk i løpet av uka, og det gleder jeg meg til! Håper bare hun får tid til å stikke innom :)

I går hadde vi også besøk av Odd-Roar, Anette og lillegutt, og de passet Maria, som også ble med hit på besøk. Vi spiste middag (mamma og pappa hadde laget biff lindstrøm, namnam!), og barna lekte og hadde det koselig. 


Maria


Kristian Johannes


Pappa og Kristian spiller trekkspill!


Mia er så flink til å leke med Maria og Kristian :)

Idag har vi også hatt besøk, denne gangen av onkel Hans, tante Nina, og søskenbarna mine Simen og Marcus. Vi grillet pølser, kjøtt og hamburgere, og spiste og koste oss ute i finværet. Farmor var også med, og Mia, kusina mi, som har vært hos farmor i helgen. Det har vært en herlig dag, og en herlig helg - og jeg håper resten av påsken blir like koselig som denne helgen har vært! :)


Marcus og Simen i sandkassen :)


Farmor :)


Grillings på G


En stykk møkkete hund..han hadde vasset i den gjørmete bekken like ved huset, og ble IKKE glad da han måtte dusje etterpå, haha!
Q; hva har dere gjort i helgen? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits