It's a beautiful day

Idag har vært den beste dagen på lenge! Det er riktignok 1. april, men jeg har blitt utsatt for overraskende lite aprilspøker i år - og godt er det, så lettlurt som jeg er!

Dagen starta med at jeg våkna av at jeg fikk en sms fra Nanna, som fortalte meg at jeg hadde vunnet e.l.f.-konkurransen jeg deltok i på bloggen til Silje, så da måtte jeg bare stå opp med en gang og sjekke at det virkelig var sant - jeg var jo fullt klar over hvilken dato det var idag! Heldigvis for meg så var det sant, og jeg ble kjempeglad! Det var så vanvittig gøy å vinne konkurransen, ikke bare fordi jeg hadde utrolig lyst på goodiebagen som var premien, eller fordi jeg har bursdag på onsdag - men også fordi bloggen til Silje er en av mine favorittblogger, og hver gang jeg ser på bloglovin' at hun har posta et nytt innlegg, så gleder jeg meg til å se hva hun har skrevet denne gangen.


Senere, da mamma kom hjem, hjalp hun meg med å ta med stoler ut på verandaen, så jeg fikk sitte ute i sola i noen timer - og det var utrolig deilig! Har lengta etter å sitte ute på veranden i flere dager nå, siden været har vært så utrolig fint - men har rett og slett ikke turt å gå ut når jeg har vært alene hjemme om dagene fordi jeg er redd for å falle, og ingen har vært i nærheten til å hjelpe meg om det skulle skje. Timene i sola var etterlengtede, og jeg kunne nesten kjenne kroppen våkne til liv under de varmende solstrålene! Håper på å få til å sitte ute i en time eller to i morgen også, hvis det er vær til det :)Sist, men ikke minst; da pappa kom hjem fra jobb i ettermiddag hadde han med den skjønne tantegutten min, Kristian Johannes, og som alltid var han blid som en sol! Han er min lille øyensten, og det er ikke en ting jeg ikke ville gjort for ham - jeg elsker ham så høyt at det nesten skremmer meg. Gleder meg til å se ham vokse opp <3


Dagen ble avsluttet med Politiskolen 3 på TV3 sammen med mamma og pappa, og vi ler like mye hver gang vi ser de filmene, hehe! Så nå skal jeg finne senga, så jeg er opplagt i morgen tidlig - når man har en liten pjokk på 16 mnd i huset, så får man ikke sove lenge, og det skjer noe hele tiden! :)

Ha en fin fredagskveld videre, folkens!

Én kommentar

Emely Kvithyll

01.apr.2011 kl.23:49

Gratulerer at du vant konkurransen :D

Skriv en ny kommentar

hits