I say hey - what's going on?

Da er det nok en gang tid for blogging. Jeg har tenkt på å blogge i flere dager nå, men jeg har hatt problemer med å finne noe å blogge om. Jeg gjør fint lite om dagene, stort sett sitter jeg på ræva i godstolen og ser tv og sånn, og det er jo ikke så morsomt å skrive om - og sikkert ikke så morsomt å lese om heller.

I går og på mandag var jeg på skolen, ikke så lenge om gangen siden jeg bare har noen få timer på mandager og en time på tirsdager, men jeg var nå der. Mandagen var tøffest. Altså, det å sitte i klasserommet går helt fint, det er jo ikke spesielt anstrengende, men da det var gym skulle jeg sitte på scenen i gymsalen og se på. Det i seg selv, å se på at klassen har gym, er ikke spesielt anstrengende. Men det å faktisk komme seg fra klasserommet og til gymsalen, som ligger borterst i enden av bygget ved siden av bygget hvor vi har klasserom, det var faktisk utrolig tungt! Jeg er ikke vant til å begeve meg over større avstander enn kanskje 10 meter om gangen, så det å gå noen hundre meter var faktisk utrolig slitsomt - jeg var faktisk helt utslitt da jeg kom frem! Bortsett fra at jeg var på skolen på mandag, så gjorde jeg fint lite, egentlig - ikke så overraskende, er det vel?

I går da jeg skulle gå ut til taxien som skulle kjøre meg til skolen, så skjedde det jeg er mest redd for skal skje nå som jeg har brukket benet. Jeg falt. Jeg feilbedømte avstanden til dørstokken da jeg skulle gå ut, så jeg satte foten halvveis på dørstokken (og den dørstokken er ganske høy), og mista balansen. Av ren refleks støtta jeg meg på det brukne benet (men heldigvis bare på tærne), men siden det gjorde vondt med en gang var neste refleks å trekke den unna. Dermed falt jeg bakover. Det gjorde helt utrolig vondt, så vondt at jeg nesten begynte å gråte faktisk, og jeg ble så utrolig redd.

Når man har fått beskjed av legene at det verste man gjør er å belaste benet, for hvis ikke ryker skruer og plate og hele greia, da blir man jævlig redd når man faktisk greier å gjøre det likevel. Men jeg tror det gikk bra, for selv om jeg hadde så store smerter at jeg var kvalm og generelt følte meg dårlig resten av dagen, så avtok smertene etter hvert, og idag er de nesten helt borte - og det ville de vel ikke vært om jeg hadde ødelagt noe, da hadde de vel blitt verre? Jeg håper i allefall det er sånn det funker.

 

Vel, dagen idag har jeg brukt på å leste en del blogger, blant annet bloggen til xSparkage, som er en helt fantastisk bra sminkeblogg. Hun har mange makeup tutorials på facebook, og en av de jeg liker utrolig godt ser dere her:

 

 

Rainbow Eyes!

Jeg har SÅ lyst til å prøve denne looken i sommer - så det er bare å spinke og spare så jeg får råd til å kjøpe masse nydelige øyenskygger! :D

Idag har jeg forresten brukt en del tid på å snoke inne på nettsiden til e.l.f. (eyeslipsface.com), og har funnet en hel haug med sminke og andre skjønnhetsprodukter som jeg har lyst tli å bestille - og det er BILLIGE! Du får sminke helt nede i 5-6 kroner der. Seriøst. Og kvaliteten er ikke dårlig heller, etter det jeg hører fra andre som har bestilt fra e.l.f.! Så vi får se..etter bursdagen min så må man kanskje bestille noe ;)

Ha en fin dag videre folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits