Break a leg

Hei igjen!

Nå er det visst noen dager siden jeg har fått blogget, men jeg har faktisk en god unnskyldning denne gangen - jeg har nemlig brukket foten! På mandag skled jeg og falt på isen like utenfor ytterdøra her hjemme, og jeg HØRTE at ankelen brakk..det var ingen hyggelig lyd, skal jeg fortelle dere. Jeg hadde heldigvis med meg mobilen, men den hadde jeg ingen penger på, så jeg måtte ringe pappa og si "hei pappa, du, kan du ring farmor å få hu t å kom ut? æ har knekt foten." Så farmor kom ut og pakka meg inn i masse pledd og greier, så jeg ikke ble så altfor kald og våt mens jeg lå på grusen og venta på ambulansen i pissregnet. Da jeg kom på sykehuset, så foten min sånn ut:

 


LITT hoven kanskje?

Det gjorde ikke så vondt på det tidspunktet da jeg tok bildet da, for da hadde jeg fått masse morfin intravenøst, så da var alt bare flott, hehe:p

Etter de hadde tatt røntgen og sånn av foten, fikk jeg på en midlertidig gips-laske (gips som bare går på baksiden av foten, med noe som ligner støttebandasje surra rundt så den sitter fast) mens jeg venta på å bli operert. Foten med lasken så slik ut:Ikke så godt tilpasset, som dere kanskje ser, men det var jo bare for noen timer:)

På kvelden ble jeg operert, for da hadde jeg fastet lenge nok (gud så sulten jeg var!) til at jeg kunne opereres. Jeg fikk spinalbedøvelse, tror det var det samme som epidural som brukes under fødsel faktisk, og jeg var våken under hele operasjonen (bortsett fra en halvtimes tid da jeg sovna, hehe). Det var litt merkelig å bare ligge der på operasjonsbordet og ikke klare å bevege meg selv om jeg prøvde, og høre at de boret og skrudde og alt mulig i foten min. Men sykepleierne som tok vare på meg under operasjonen var kjempeherlige, da:)

Her er et røntgenbilde av foten min etter operasjonen, bare for å vise hvor mye metall jeg faktisk har i foten etter å ganske enkelt ha sklidd på isen:Så vær forsiktig på isen, folkens!

Nå er jeg hjemme igjen, ble henta hjem fra sykehuset i går ettermiddag:) Det var deilig å komme hjem, men også utrolig utfordrende å tilpasse seg hverdagen med krykker og hele greia. Og gips-lasken er så utrolig tung! Det er merkelig, men det verste med å gå på krykker er faktisk det at jeg blir så utrolig støl i lårmusklene på den vonde foten, fordi jeg må hele tiden holde opp foten så jeg ikke dunker borti noe eller er uheldig og belaster den, for gjør jeg det så ryker skruene! Og det vil jeg ikke!

Så nå sitter jeg her da, i stolen i stua, med foten på en krakk og alt jeg trenger innen rekkevidde. Det er slitsomt å hoppe rundt, jeg blir faktisk svett av å gå til do og tilbake. Det er helt sant - og det er snakk om kanskje 10-15 meter til sammen, MAKS!

Dette er foten min sånn som den ser ut nå, akkurat i dette øyeblikk.Jeg vurderer å lakkere tåneglene i en frisk farge. Noen forslag til hvilken farge jeg kan lakkere dem i?:)

Vel, nå skal jeg hinke meg ut for å røyke, gå på do, og så må jeg sikkert hvile meg fordi jeg er så sliten. Så det så.

Jeg kommer sikkert til å blogge mer senere, det er jo ikke akkurat som om jeg har så mye annet å gjøre, hehe:p

 

Ja, og så skal jeg lese blogger. Det er så gøy! Noen av mine favoritter har blogget mye mens jeg var på sykehuset, blant annet http://lykketrollet-silje.blogspot.com/ ! Blogen hennes er fantastisk! Hun skriver om hverdagslivet, men også mye om sminke og hudprodukter. Hun har mange flotte produktanmeldelser, tutorials, og hun bestiller masse flott sminke over nett, noe som også er skikkelig spennende! Akkurat nå har hun en konkurranse gående, der man kan vinne produkter fra e.l.f., og hvordan du deltar finner du her: http://lykketrollet-silje.blogspot.com/2011/03/elf-konkurranse.html

Ha en fin dag videre folkens!:)

7 kommentarer

Marthe Kristin ☆

24.mar.2011 kl.18:41

Huff :/ Glemmer ikke hvor fælt det luktet da jeg skulle ta av deg sokken! ; o : p

Marthe Kristin ☆

24.mar.2011 kl.18:42

Nei, buksa var det xD

Stine

24.mar.2011 kl.19:55

Hjelp, gipsen var jo ikke liten og "praktisk" heller! God bedring :)

Nanna.

24.mar.2011 kl.21:25

God bedring johanne! :D <3 <3 skal holde deg oppdatert angående e.l.f. ;)

Joni

25.mar.2011 kl.14:45

Hehe, ja, den filt-greia inni gipsen lukter ekkelt:p

Neii, gipsen er ikke akkurat så liten og praktisk akkurat..den beste bursdagsgaven i år er nok at jeg skal på sykehuset og få en lettere gips, haha :p

Gleder meg til å høre mer om e.l.f. Nanna:D

Emely Kvithyll

07.apr.2011 kl.11:36

Godbedring Johanne, må være kjipt dette der ja :(

Veronica Lunn

07.apr.2011 kl.12:49

Vært riktig uheldig du da "/

Du får ha god bedring!! ;D

Skriv en ny kommentar

hits