So little time, so much to do

Dagen idag har vært uvanlig lang, med praksis fra 10 til 15:30 på Knips Foto, spise middag og slappe av litt i bilen, og så jobbing på Glitter fra 17:30 til 20:15. Hadde noe å gjøre hele tiden på Knips idag, og satt vel kanskje i 15 minutter mens jeg spiste lunch på de timene jeg var der..har ikke jobba noe særlig på en stund, så kjente at jeg ikke er like vant til å stå og smågå like mye som før! Det var koselig å være på jobb på Glitter igjen, men desverre var det en rolig dag, og nesten ingen kunder. Det pleier vanligvis å være ganske rolig de siste timene før vi stenger, men idag virket det som det var enda mindre enn vanlig. Men, jeg fikk i allefall sett over noe av det nye vi har fått inn!:)

Her er noen av de tingene jeg har lyst på fra Glitter, både gamle og nye produkter. Beklager at kvaliteten på bildene er litt dårlig, men de er tatt med det crappy kameraet på mobilen min.

Vel, der ser dere altså noe av det jeg har lyst på..men det er jo så mye mye mer! Bare synd det er en del andre ting jeg må prioritere å bruke pengene på før jeg kan kjøpe alt det lekre jeg ser i butikken hver gang jeg er på jobb... *sukk*

Mathilde og Rune kom innom for å hilse på, og jeg og Rune lekte oss litt med løshåret.. Er vi ikke fine? ;)Etter jeg kom hjem tok jeg meg et deilig varmt fotbad, satte på massasjeputen, og begynte å se en film på TV-Norge som var ganske morsom. I reklamepausen gikk jeg ut for å røyke, og selvfølgelig hadde det snødd så mye på parabolen i løpet av dagen at signalet hadde falt ut mens jeg var ute. Jeg gikk ut for å prøve å kakke av litt av snøen, og endte opp med å slå for hardt så den kom ut av stilling. Resten av filmen fikk jeg altså ikke sett, men heldigvis ringte Idunn akkurat da, og jeg har nå sittet og snakket med henne i en time:) Gleder meg sånn til påske, da kommer hun hjem på besøk! :D

Vel, nå er det vel på tide å finne senga, tror jeg..er utslitt! I morgen skal jeg kanskje dra til Steinkjer sammen med bruttern, Anette, og min nydelige lille tantegutt, for å se om vi finner noe pent i fødselsdagsgave til mamma. Da må man være uthvilt - er ikke bare bare å være på byen en hel dag, og det er ikke noe mindre slitsomt når man har med en aktiv liten pjokk på 15 mnd! Så god natt alle sammen, så skriver jeg sikkert mer i morgen!

 

Q; Hva har dere gjort idag, og hvilke planer har dere for helgen?


XoXo, Joni

Én kommentar

S. Avaldi

20.mar.2011 kl.00:59

Joniii! Min gale mann! Du e fin, og du veit det!

Back to silly. Jeg har alt for mange av disse slitsomme, lange dagene. som regel ender jeg opp med å ikke huske hva jeg har gjort fordi dagene blir for lite betydningsfulle, så i påska synes jeg vi skal ta med Idunn på en påskedate.

xoxo, Avaldi

Skriv en ny kommentar

hits