Oh, I get by with a little help from my friends

Da er det på tide å blogge litt igjen!

I går kveld kom jeg hjem etter en helt fantastisk uke i Kristiansand hos min besteste bestekompis Arne! Storkoste meg der nede (selv om det var skikkelig drittvær der), og gråt nesten da vi tok farvel på flyplassen. Uka hadde gått så fort, og jeg hadde så absolutt ikke lyst til å dra hjem! Da jeg skulle gå på flyet møtte jeg Erlend, en kompis jeg ikke har sett på flere år, og han hadde faktisk sete ved siden av mitt! Det var en utrolig hyggelig overraskelse, og tok tankene mine vekk fra at jeg ikke skulle få se Arne igjen på en stund:) Alltid like hyggelig å møte Erlend!:D Da jeg kom hjem spiste jeg en sen middag, søkte på skoler til høsten, og etter det så la jeg meg til å sove - var så sliten etter en lang dag med reising.


Meg og Arne <3

Idag var det første skoledag etter vinterferien, og jeg hadde flaks og fikk låne bilen til pappa siden jeg hadde noen ærender i byen etter skolen. Plukka opp Robin på vei til skolen, og det var utrolig herlig å møte ham og de andre flotte folka jeg henger med på skolen! Hadde ikke merka at jeg hadde savna dem før jeg så dem igjen, hehe! Idag var det bedriftsøkonomi som sto på planen, og det er noe av det jeg liker best i programfag-timene:) Ja, jeg vet det kanskje er vanskelig å tro, men jeg synes faktisk bedriftsøkonomi er kjempegøy!

Etter skoletid måtte jeg ned til kjøreskolen for å få ordna opp i noe kvitteringsrot der, og alt ordna seg. Deretter måtte jeg desverre snakke med Marit, daglig leder på Vita, og si fra meg praksisplassen min der. Jeg har fått skikkelig utslett pga. eksos som kommer inn i butikken fra inngangen til parkeringshuset like utenfor butikken, og det har blitt så ubehagelig at jeg kom frem til at jeg måtte slutte. MEN, heldigvis for meg, så fikk jeg meg praksisplass like etterpå, da! Hadde råflaks og fikk praksisplass på Knips Foto, en kjempebra fotobutikk på senteret i Steinkjer. Gleder meg til å begynne der, og lære mer om fotografering og alt rundt det!

Idag hadde vi tomatsuppe til middag, det var favorittretten min da jeg var liten. Har også hatt besøk av broren min og familien hans, og av kusina mi Marthe. Jeg og Marthe gikk tur med hundene, og prata masse og hadde det kjempekoselig.

Nå har jeg tatt meg en deilig dusj, og skal ned til farmor og se Wallander på TV2 sammen med henne:) Ha en fin kveld videre, folkens <3
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits