Maybelline, you made my day

Heihei!

Vel, da sitter jeg her i Kristiansand, og jeg storkoser meg her nede!

Arne jobber om dagene, så jeg får mye tid til å gå turer og se meg rundt (dette er synonymt med å vasse i snø til midt på leggen nå om dagen, siden det snør som faen her nede nå), shoppe litt, og slaske i senga og lese og høre på god musikk:)

Har også lest en del blogginnlegg mens jeg har vært her, og jeg blir mer og mer hekta på andre folks blogger jo mer jeg leser dem! Vil absolutt anbefale å lese bloggen til min kjære venninne Cissi, spesielt hvis du er interessert i sminke, klær og stil! Bloggen hennes kan du lese her: http://cesilieamdahl.blogg.no/   :)

Har også oppdaget en fantastisk nettside, http://www.bloglovin.com som jeg anbefaler alle bloggelskere å bli medlem på! Det er en nettside der du kan legge til alle bloggene du følger med på, og der ser du alle nye innlegg som postes på dine favorittblogger - veldig praktisk, siden man slipper å gå inn på hver enkelt blogg og sjekke der om det er noe nytt! :)

 

Vil til slutt bare sende en takk til Maybelline, som har den beste dip-lineren jeg noensinne har prøvd. Den er bare helt fantastisk bra, rask å påføre, og enkel å få til et perfekt resultat med - enten du liker en tykk og dramatisk pinup-look, eller du bare vil ha en tynn strek ved vippekanten for å fremheve vippene dine. I tillegg sitter den som et skudd, den holder deg vakker hele dagen, og smitter ikke av om du skulle være uheldig å gni deg i øyet eller noe!:)

I love you, Maybelline <3

 


3 kommentarer

Cissi

24.feb.2011 kl.15:56

Jeg ønsker meg denne kjeeeempemasse!! Du har fått en fiiin blogg Johaneeeeer :D

Nanna.

24.feb.2011 kl.20:19

Johanneee! :D Hvor mye og hvor får man kjøpt dip-lineren? ^^, <3

Joni

26.feb.2011 kl.18:07

Nanna, du får kjøpt dip-lineren på Vita, og den koster ca 130kr :D penselen følger med :D

Skriv en ny kommentar

hits