Don't Worry Be Happy

Hei igjen!

Vel, her ligger jeg i senga og får ikke sove..og det er jo flotte greier når jeg må stå opp klokka 6 i morgen tidlig, ha 1.time på skolen, dobbel kjøretime kvart på ti, for så å ta bussen til Namsos så jeg kommer meg til kiropraktortimen min. Great!

Men, kjøretimer må man ha om man vil ha lappen - selv om det svir noe grusomt i lommeboka... Kiropraktortime må man vel også ha, om man er like klønete som meg og sklir på isen slik at ryggen blir helt på trynet. Weh!

Hmm, hva skal man skrive om, da..

Vel, det regner ute, da. Det har pissregna i hele dag, og det er ikke kult. Det er for tidlig til at regnet er et vårtegn, og det er meldt kaldere - noe som mest sannsynlig betyr at det blir holkeføre framover. Da vil jeg heller ha tilbake tiden da det snødde over 50cm på et døgn, eller da det var mellom 25 og 30 minusgrader. Det er bedre enn holke og pissregn i allefall... Men man skal vel være forsiktig med hva man ønsker seg, man kan jo få det.. :p

Jeg har også begynt med praksis på Vita på fredagene nå, gjennom skolen, og selv om jeg bare har vært der en gang så langt, så stortrives jeg! Marit, hun som er daglig leder, er kjempetrivelig! Har en følelse av at jeg kommer til å lære mye, le mye, få prøvd meg  og utfordra meg selv, og absolutt trives på Vita. Jeg er så glad!

På onsdag er det prøve i programfag, og det gleder jeg meg jo sååå mye til...eller ikke! Det er et ganske tørt tema, men det er utrolig viktig da - det handler om sikkerhet, alt fra sikring av datafiler, inventar, brannvern, ran, og masse sånt..Mye å huske, men det skal vel gå bra! Har lest i hele ettermiddag, og skal lese mer i morgen også. Gleder meg til å få det overstått!:)

Tror jeg skal trøste meg med å høre på sangen som er tittelen på dette innlegget: Bobby McFerrin - Don't worry be happy...for det er akkurat det jeg burde gjør nå - slutte å bekymre meg og være glad! I tillegg til å sovne og drømme søtt så jeg er uthvilt til i morgen...phu, det blir en lang dag.

 

 

Vel, god natt!

Håper dere alle sover godt og drømmer søtt!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits