Nothing Compares To You

Hei igjen!

 

Nå sitter jeg da altså på Madam Brix (igjen), og drikker caffé latte med dobbel dose sjokoladesirup. Himmelsk godt <3 Grunnen til at jeg sitter her nå, og ikke er på vei hjem, er ganske enkelt at jeg mista bussen.. Jeg hadde nemlig kjøretime 13:45 til 15:15 (kjørte i byen for 2. gang idag, og det gikk kjempebra!), og rakk ikke bussen hjem. Okei..så kanskje jeg gikk veldig sakte for å miste bussen også, siden jeg hadde så sykt lyst på brix-kaffe, hehe!

Dere stakkars mennesker som aldri har vært på Madam Brix før, kan jo ta en liten titt her: http://www.madambrix.no/

Det er, til deres informasjon, den søteste, koseligste, luneste, beste caféen ever! Du får ikke bedre kaffe i mils omkrets. Virkelig. Disse folka vet hva de driver med!

Og så lager de hjerter i melkeskummet, selger deilige smørbrød med oster fra Gangstad Gårdsysteri, og selger kaker fra Marens Bakeri. Nydelig <3

 

Ellers så har dagen idag vært flott, fant ut at jeg fikk 5/6 på prøven jeg hadde i bedriftsøkonomi like før høstferien, og det er jo knallbra! Kjempefornøyd!

 

Stikk gjerne innom Brix i morgen folkens, da har jeg praksis her! Koselig med besøk - selv om det ofte er travelt her på fredager:) Lørdag skal jeg jobbe på Glitter fra 15-18, så da er det bare å stikke innom der også! Salg og 25kroners-marked og greier..dette kan dere ikke gå glipp av vettu!;)

 

Ha en fin dag videre <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits