Walking in a winter wonderland

Hei igjen!

Til tross for snø som lavet ned i store mengder i helga, så var Trondheimsturen helt fantastisk bra! Randi og Marthe er flotte, og takk til dere begge for at dere gjorde helga så bra <3

Johnossi var også flott.

Fantastisk, faktisk! Bilder kommer vel sikkert senere=)

 

Nå sitter jeg på skolen igjen. I går hadd vi trafikalt grunnkurs. Obligatorisk. I skoletiden. Jeg skjønner ikke poenget med at jeg skal være pålagt å ha trafikalt grunnkurs når jeg a) har det fra før, og b) holder på å kjøre opp.

Menmen, vi slipper i allefall å gjøre noe i disse timene:p Og det passer meg ganske så bra en mandag morgen..:)

 

Idag er det tirsdag, og det er flott. Jeg elsker tirsdager. Tirsdager betyr at jeg er ferdig på skolen kl 0915, og DET klager jeg ikke på!

Men det betyr ikke at jeg ikke klager i det heletatt. Dritt-tirsdag. Det er nesten 20 kuldegrader hjemme på Namdalseid nå, og det synes jeg er litt i det kaldeste laget, gitt..Langtidsvarselet melder enda kaldere..jeg håper de tar feil..jeg håper så inderlig at langtidsvarselet er feil. Virkelig. Jeg hater kulde.

 

Jeg har forresten skikkelig lyst til å kaste snøball! Men jeg kan ikke. For det er så kaldt at snøen ikke vil sitte sammen...så..får vel ta det senere:p

 

 

Ha en fin dag alle sammen, og ta på dere lue og votter og skjerf og sånn!

Selv har jeg på to par votter, tre skjerf, og ei lue idag. Og ullkofte, ullsokker, ullstrømpebukse under tightsen, og ullsinglet...og..sikkert noe annet varmt som jeg ikke kommer på i farta.

 

Kos dere i kulda!:)

Én kommentar

Min Egen Lille Side

09.nov.2010 kl.23:39

Snøøøøøøøøøøøø <3

Meg vil ha!

Skriv en ny kommentar

hits