I can see clearly now the rain is gone

Hei igjen!

Nå er det litt over to uker siden jeg starta på skolen, og jeg kan fortelle en ting - de fleste på Egge VGS er IKKE snørrunger! Det finnes vel noen, men dem henger ikke jeg med, så det er greit.
Har vært så heldig å komme i en fantastisk herlig klasse, med masse gutter og to jenter (meg og Mathilde). Jeg, Mathilde og Jørgen har blitt et trekløver, og er sammen hele tiden mens vi er på skolen - og drar gjerne på Brix etter skoletid hvis vi er tidlig ferdig:) Herlige mennesker <3 Det er såklart mange andre herlige mennesker her også, men dem får jeg skrive om senere:)

Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye, egentlig..jeg har fått fritak fra matte, naturfag, norsk og engelsk, siden jeg hadde de på vgs på Inderøya, og har derfor god tid til å konsentrere meg om de få fagene jeg har.
Og god tid til å tegne.Jeg har også gått rundt med CV'er og prøvd å få meg jobb, så det blir spennende å se om jeg får napp noe sted:) Jeg var innom Bobbos Biler med det samme, og fikk ordna meg kjøretimer:D Første time er 24. september, gleder meg:D

Det har regna en del den siste uka, og vært ganske kaldt, noe som ikke er særlig kult siden det eneste stedet som er under tak og har ly for vinden, er busskuret - som alltid er fullt. Jeg synes Egge VGS burde følge Inderøy VGS sitt eksempel og bygge et røykeskur!


Jeg ble såklart forkjøla, siden jeg ble våt og kald av å røyke og vente på bussen i pissregn og vind.. Det regna jo fra alle retninger her en dag, både ovenifra, nedenifra, og sidelengs. Herlig! Var hjemme fra skolen en dag med feber, vondt i kroppen, og mye hosting, snufsing og nysing. Det er ikke kult.


MEN! Jeg drakk masse varm blåbærsaft, og knaska repsils, paracet og ibux, og da ble jeg bra igjen, gitt:D Utrolig hva litt saft og noen piller kan gjøre:p


Nå er nok en skoleuke over, og jeg sitter i kantina og venter på skyss hjem.
Skal bli godt med helg, kjenner jeg! Skal bare slappe av og storslaske, og sikkert treffe noen venner og ha det gøy:)


God helg folkens! :D

Én kommentar

Min Egen Lille Side

03.sep.2010 kl.17:51

Du er så søt!

Herlig innlegg^^

<3

Skriv en ny kommentar

hits