Sommertider hey! hey! sommartider!

Sommeren er fin, jeg liker sommeren.
Og selv om det bare er 17. august, og sommeren forhåpentligvis ikke er over ennå, så er i allefall sommerferien det.
Siste feriedag er idag, i morgen begynner man på skolen igjen. 
Hverdagen setter inn. 
Og selv om det er litt trist at jeg ikke får ligge ute på gresset og nyte hele solskinnsdager midt i uka lenger, så er det litt deilig å vite at jeg endelig får litt rutiner inn i tilværelsen. 
Og nå skal jeg faenmeg klare vgs også, fy søren, det skal jeg! Jeg skal stå med stil. Og selv om jeg er eldre enn årets russ, så skal jeg prøve å ikke tenke på mine klassekamerater i 1.klasse i service og samferdsel som små snørrunger som ikke vet noen ting. Det kan jo nemlig hende de ikke er det. Det kan også hende de er det, men det tar man som det kommer, eller hva? 
Ta livet som det faller seg og le, osv. Det skal jeg jammen gjøre.
Kanskje jeg blir skolens nye cool kid siden jeg er så gammel, haha.

Uansett..Jeg skal pakke sekken min idag, og prøve å lokalisere pennalet mitt (som jeg virkelig håper inneholder en fungerende penn, en blyant som det fortsatt er bly i, og et viskelær i ok størrelse, siden jeg ikke har orka å kjøpe nytt) og noen notatblokker (det har jeg mange av), og så skal jeg putte dem i sekken. Og jeg skal stille vekkerklokka. Det er alt jeg orker å gjøre i dag som har noe med morgendagen å gjøre, nemlig.

For idag - idag er det årets siste sommerferiedag, med sola smilende på himmelen, vinden leker i håret mitt, og himmelen er blå og nydelig. Det er en sånn dag som mariekjeks, kaffe latte, fun-light saft (med bare 1 kalori per dl, hoho), og sigaretter smaker mye bedre på enn de gjør alle de andre dagene.
Denne dagen skal NYTES! :D


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits